MAXICLIM

NL - FR - DE

HOME VLOERVERWARMING CHAUFFAGE AIRCO WARM WATER CONTACT
   
 
 

Chauffage

Vloerverwarming

Airco

Warm water

 
MAXICLIM warmtepompen

MAXICLIM is een samenvloeiļng van meerdere zelfstandigen die een jarenlange ervaring hebben opgebouwd in de wereld van de warmtepompen. Dit zowel in de verkoop, de herstelling, de plaatsing en de service. Van daaruit zijn we bewust van de noden van de moderne woningen en hebben hierop ingespeeld.

KOEL in de zomer en WARM in de winter.

 
 

 

binnen unit  

buiten unit

 
 

Wat is een warmtepomp?
Een lucht/lucht warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallatie. Deze warmtepomp werkt ongeveer als een koelkast, maar in de omgekeerde richting.
Ze onttrekt warmte aan de buitenlucht op een bepaalde temperatuur (tot -20°C) en geeft die warmte op een hogere temperatuur af aan de binnenlucht. De warmtepomp pompt dus warmte van een laag naar een hoog temperatuursniveau. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale vloeistof die warmte kan transporteren, het HCFK vrij koelmiddel genaamd.
De compressor is het onderdeel dat het meeste elektriciteitsverbruik heeft van de installatie. Het rendement van de installatie, anders genaamd de winstfactor, wordt berekend door de geleverde energie (afgegeven warmte) te delen door de verbruikte elektrische energie.
De INVERTER technologie zorgt voor een optimale regeling van de compressor, waardoor het rendement van de installatie hoger is dan bij klassieke airconditioning systemen. Zo worden winstfactoren tot 4,5 bekomen. Door zijn snelle reactietijd en zijn zeer hoge rendementen is dit het voordeligste en meest comfortabele systeem dat beschikbaar is op de markt. U bespaart tot 60% in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Ideaal voor al uw toepassingen.

Een omkeerbare warmtepomp kan in de zomer de binnenruimte ook koelen door de warmte aan de binnenlucht te onttrekken en deze naar buiten te transporteren om deze daar af te geven aan de buitenlucht. Zo kan u ook in de zomer genieten van een aangenaam binnenklimaat.

 

 

Snelle reactietijd
Doordat de lucht met behulp van ventilatoren wordt aangezogen en uitgeblazen wordt een snelle vermenging van de behandelde lucht met de omgevingslucht bekomen. Bij goede selectie en plaatsing van het systeem, bevindt u zich in geen tijd in een zeer comfortabele omgeving zonder tochtverschijnselen.
 

 
 
MAXICLIM warmtepompen Downloads Units    Social networks
 
Jaargetijdenlaan 100-102 B30
B-1050   BRUSSEL

Lutremange 1
B- 6600 BASTOGNE

Tel: +32 477 669 808 
Mail: info@maxiclim.be

  Fujitsu folder
Fujitsu folder
Fujitsu catalogus
binnen unit  
buiten unit
plafond model
 
    VOLG ONS 
   © 2016 Maxiclim