MAXICLIM

NL - FR - DE

HOME VLOERVERWARMING CHAUFFAGE AIRCO WARM WATER CONTACT
   
 
 

Chauffage

Vloerverwarming

Airco

Warm water

 

WARMTEPOMP

Een lucht/lucht warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallatie. Deze warmtepomp werkt ongeveer als een koelkast, maar in de omgekeerde richting.
Ze onttrekt warmte aan de buitenlucht op een bepaalde temperatuur (tot -20C) en geeft die warmte op een hogere temperatuur af aan de binnenlucht. De warmtepomp pompt dus warmte van een laag naar een hoog temperatuursniveau. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale vloeistof die warmte kan transporteren, het HCFK vrij koelmiddel genaamd.

     

PLAFONDMODEL
Deze lucht-lucht inverter split warmtepomp is een toestel voorzien van A label energieklasse.
Dit systeem is speciaal ontworpen om te verwarmen in de winter tot een buitentemperatuur van -15C en te koelen in de zomer tot buitentemperaturen van -15C tot +46C. Daardoor kan u het toestel gebruiken in alle seizoenen en in alle omstandigheden. Dankzij een automatische dubbele swing functie, horizontaal en verticaal, kan u de behandelde lucht in alle richtingen laten stromen.

 

VLOERMODEL
Universeel vloer/plafondmodel dat een flexibele installatie toelaat zowel op de vloer, laag tegen de wand of aan het plafond.
Het toestel is geschikt voor het koelen en verwarmen van onder andere woonruimtes, kantoorruimtes, winkels, schoollokalen, appartementen en veranda's.
Een bedrade afstandsbediening met weekklok voor wandmontage is verkrijgbaar in optie, mocht dit wenselijk zijn voor uw toepassing.

 

BUITENMODEL
Een DC Inverter multi-split is een lucht/lucht warmtepomp. Het systeem laat zeer lange leidinglengtes toe waardoor u de buitengroep steeds op een discrete plaats kunt plaatsen.
De binnengroepen worden apart gestuurd en geregeld. Hierbij is een individuele temperatuursinstelling per binnentoestel mogelijk. Dit warmtepomp systeem is omkeerbaar en kan ofwel in warmtepomp ofwel in koeling modus werken.
Door zijn hoge flexibiliteit is het mogelijk meerdere types binnengroepen op 1 buitengroep aan te sluiten.

plafond model


binnen unit  

buiten unit

 
 
MAXICLIM warmtepompen Downloads Units    Social networks
 
Jaargetijdenlaan 100-102 B30
B-1050   BRUSSEL

Lutremange 1
B- 6600 BASTOGNE

Tel: +32 477 669 808 
Mail: info@maxiclim.be

  Fujitsu folder
Fujitsu folder
Fujitsu catalogus
binnen unit  
buiten unit
plafond model
    VOLG ONS 
   2016 Maxiclim